NutritionData

Från: kr / month

Med ReShape NutritionData Basic kan du enkelt registrera dina kostvanor och träning direkt från mobilen, surfplattan eller datorn. Med utgångspunkt från informationen i din kost- och träningsdagbok kan du i receptsamlingen välja på över 500 utvalda recept som är näringsberäknade och test-lagade. Du kan också lägga till dina egna favoritrecept.
Basic planen är kostnadsfri Gör-Det-Själv plan. 

Med NutritionData Premium har du även direktkontakt med en personlig kostrådgivare via den inbyggda kommentarsfunktionen. Där kan du ställa frågor och få rådgivning samt få peppande meddelanden med tips och kommentarer från din kostrådgivare.
Standard planen är en betalversion där personlig kostrådgivning ingår.

Clear
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , , , ,

Kostdagbok

Här matar du in dagens måltider för att undersöka hur dina matvanor ser ut just nu och hur de kan förbättras för att få de resultat du önskar.

Motionsdagbok

Här registrerar du dina träningsaktiviteter för att se hur fysiskt aktiv du är och kunna jämföra den energi du förbrukar med den energi du får från maten.

Måltidschema

I standard versionen kan din kostrådgivare dela ut ett eller flera måltidsscheman till dig för att tipsa om bra måltider och recept.

Motionsschema

I standard versionen kan din kostrådgivare dela ut ett eller flera motionsscheman för att tipsa dig om lämplig motion och en lagom aktivitetsnivå.

Träningsprogram

I Standard versionen + tillägget "Online Coaching" kan din personliga tränare dela ut ett eller flera träningsprogram för att tipsa om övningar som är lämpliga för dig.

Recept

Under meny-valet Recept kan du söka i receptsamlingen eller lägga till dina egna favoritrecept. Recepten går enkelt att lägga till i kostdagboken.

Vikt- och måttdiagram

Om du vill följa hur din vikt och dina mått förändras kan du föra in dem under meny-valet Vikt & Mått.

Meddelanden

I Standard versionen så kan du och din kostrådgivare skicka meddelanden till varandra.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Scroll to Top