ReShape

Kostrådgivning

Maten är ditt bränsle. Och precis som på en bil så stannar maskineriet utan bränsle. Till skillnad från en bil så används maten inte bara till att driva våra kroppar. Maten avgör även hur vi tar till oss av träning, hur vi sover, hur väl vi kan fokusera och den påverkar vårt allmäntillstånd. Vilket bränsle som är bra och vilket som är dåligt kan vara knepigare att ha koll på.
Det är här en kostrådgivare kommer in i bilden.

Att äta balanserat

Idag lever vi allt längre. Vi har den mat vi behöver, men ändå är vi inte friska så som vi skulle önska. En orsak är att vi rör på oss för lite, en annan är vår mat och att våra matvanor inte är så bra som de skulle kunna vara. Den kanske största utmaningen är att ändra på invanda beteenden – en vana skapar trygghet i våra liv, även om de är dåliga vanor. Därför är matvanor och det vi äter något vi människor ogärna ändrar på. Bra eller dåliga så skapar de en känsla av trygghet. Med kostrådgivning och en digital matdagbok från ReShape så lär Vi dig att ändra dina matvanor utan att varken behöva svälta eller ens vara hungrig! 

Den vanligaste missuppfattningen när det gäller att att gå ned i vikt är att man ska äta lite mat. Dvs gå på en diet. Det kan inte bli mer fel. De flesta av mina klienter kämpar med att få i sig all mat de ska äta och säger alla att de aldrig tidigare känt sig så mätta och fyllda av energi. Om Du äter en balanserad kost med ren mat som är anpassad utifrån dig, dina behov och träning, så kommer Du i de allra flesta fall äta väldigt mycket. Så när du får kostprogram från mig så är dagarna av diet och hunger över. Du kommer nog aldrig känna att du ätit så mycket förut. Bra mat har mindre kalorier och ger en bättre mättnad. Om du äter bra mat vid flera tillfällen per dag så har du hittat en bra balans som håller dig borta från sötsug och dumma beslut.
Vi arbetar aldrig med kortsiktiga lösningar och dieter, med kostrådgivning från ReShape får du kunskap och nya vanor för en hållbar livsstil.

Med ett kostprogram från ReSape så får du följande:

  • Hur många kalorier per dag du ska äta.
  • Hur mycket av protein, kolhydrater och fett du får äta per dag.
  • Förslag på en rad olika bra livsmedel.
  • Rekommenderad fördelning av näringsintag.
  • Måltidsschema för en heldag.
  • Du kan lätt komponera ihop och byta ut måltider i vårt verktyg.
  • Uppföljning med coach enligt överenskommen plan.
  • Kostrådgivning 8 veckor 995 kr
  • Kostrådgivning 12 veckor 1 295 kr
  • Kostrådgivning 16 veckor 1 495 kr
Marie W
Marie W@mariewesterholm
Read More
Jessica är en härlig, kunnig och engagerad PT Hon pushar och peppar så att jag når de resultat vi kommit överens om

Recept- och Livsmedelsdatabas

Receptsamlingen innehåller utvalda recept som är näringsberäknade och testlagade. Du kan också lägga till dina egna favoritrecept med hjälp av en smart livsmedelsdatabas automatiskt räknar ut måltidsvärde.

Måltidsschema

Macrobaserade måltidsscheman som är lätta att följa och anpassa och ändra efter behov och föredragen kost och rekommenderade intag.

Kostdagbok

Kostdagboken är enkel och användarvänlig. Du registrerar enkelt måltider direkt från måltidsschema och egna intag via mobil, surfplatta eller dator.

Kommunikation

Chatta direkt med din PT, bli peppad, få tips och håll avstämningar via onlinemöte med jämna mellanrum.