ReShape

Personlig träning

Att må bra är en livsstil, inte ett kortvarigt projekt. Att må bra handlar om att investera i sig själv. Jag har därför som mål att mina klienter ska få en hållbar livsstil anpassad efter deras liv och vardag, oavsett mål.

Jag hjälper dig att nå dina mål, på dina villkor, oavsett träningsbakgrund.
Du väljer om du vill bli coachad online, på plats eller en mix av de båda.

Att träna med PT

Mitt namn är Jessica Lönnquist – Grundare av ReShape och mamma till fem. Jag är en personlig- och medicinsk tränare med fokus på dom som liksom jag vill ha ett hälsosamt liv trots ett hektiskt livspussel. Oavsett träningsnivå kan vi alla behöva en hjälpande hand under resans gång.

Dagligen möter jag människor som vill börja träna men som låter rädslor stå i vägen för deras drömmar och mål. Man är rädd att bli utskämd för att man inte vet hur en övning ska utföras eller att andra ska titta på en då man inte vet hur träningsmaskinerna fungerar.

Låt inte rädslorna hindra dig!

Vi alla är nybörjare i nån gång och alla är vi individer som tränar på olika sätta. Alla mina nuvarande klienter känner en trygghet i att få hjälp av en personlig tränare som instruerar, förklarar och som hjälper till att komma ihåg. Mitt mål är att Du ska känna dig självsäker nog att kunna stå på egna ben med de verktyg du får under vår tid tillsammans. Tänk på att inget hållbart kan byggas utan en stark grund. Och med tålamod, vilja och balans så når vi dina mål utan problem.

Med ReShape och mig som coach kan du träna i den miljö som passar dig bäst. På gymmet, hemma eller ute i spåret. Bli coachad online, på plats eller en mix av båda. Om du ska vilja träna hela livet så måste det vara kul. Därför fokuserar vi på träning som du tycker är roligt. Det kan vara funktionella och roliga träningspass med inspiration från CrossFit, HIIT och Tabata, eller varför inte riva av några strongman övningar! Även om du själv ansvarar för att träningen blir av så är jag bara ett meddelande bort och jag håller koll på dina framsteg i våra digitala hjälpmedel.

Som personlig tränare är jag utbildad för att kunna skräddarsy kost- och träning just för dig. Tillsammans når vi dina mål!

Så går det till

 • Ett första kostnadsfritt möte där vi ses vi online eller på plats för en så kallad konsultation. Vi går igenom dina mål, förutsättningar, egenskaper, saker som kan påverka din träning, och om du har några skador eller sjukdomar vi bör ta hänsyn till. Vi gör olika enkla funktionsanalyser för att se hur din kropp fungerar.
 • Därefter sammanfattar jag det vi har gått igenom och lägger upp plan för din kost och träning.
 • Du får tillgång till din träningsprofil i vårt digitala verktyg. Där hittar du allt från kost- och träningsprogram till kost- och motionsdagbok och recept för att lyckas med dina mål.
 • Vi reviderar kost- och träningsupplägg om det skulle vara något som inte passar dig.
 • Nu kör vi igång! Med hjälp av mina kunskaper och Ditt driv- och jäklar anamma arbetar vi tillsammans ända fram i mål.
 • Uppföljning sker enligt den plan vi kommit överens om.

Jag är hela tiden med dig som bollplank och piska, och är aldrig mer än ett samtal eller meddelande bort!

Online Coaching

 • Personlig träning - Online 8 veckor 1 995 kr
 • Personlig träning - Online 12 veckor 2 695 kr
 • Personlig träning - Online 16 veckor 3 195 kr

På Plats Coaching

Reskostnad ingår inom Södra Stockholm, Haninge, Tyresö, Huddinge, Nynäshamn. För övriga områden, kontakta oss för prisförslag.

 • PT Klippkort 10 6 900 kr
 • PT Klippkort 20 12 000 kr
 • PT Klippkort 35 17 500 kr
 • PT Pass 60 min 995 kr
Marie W
Marie W@mariewesterholm
Read More
Jessica är en härlig, kunnig och engagerad PT Hon pushar och peppar så att jag når de resultat vi kommit överens om

Träningsprogram

Träningsprogram direkt i dator och mobil med rörliga animationer och tydliga instruktioner med set, rep och vilotider.

Recept- och Livsmedelsdatabas

Receptsamlingen innehåller utvalda recept som är näringsberäknade och testlagade. Du kan också lägga till dina egna favoritrecept med hjälp av en smart livsmedelsdatabas automatiskt räknar ut måltidsvärde.

Motionsschema

Motionsscheman som är lätta att följa och anpassa och ändra efter behov och vardagspussel. Hinner du inte träna så kör en rejäl dammsugning och registrera detta som motion.

Måltidsschema

Macrobaserade måltidsscheman som är lätta att följa och anpassa och ändra efter behov och föredragen kost och rekommenderade intag.

Motionsdagbok

Motionsdagboken är enkel och användarvänlig. Du registrerar enkelt både träning och rörelse från vardagssysslor i mobil, surfplatta eller dator.

Kostdagbok

Kostdagboken är enkel och användarvänlig. Du registrerar enkelt måltider direkt från måltidsschema och egna intag via mobil, surfplatta eller dator.

Kommunikation

Chatta direkt med din PT, bli peppad, få tips och håll avstämningar via onlinemöte med jämna mellanrum.