Företags-
tjänster

  • > Ökad produktivitet
  • > Lägre sjukfrånvaro
  • > Friskgrupp vs Riskgrupp

Företagsträning

Minska sjukfrånvaron på arbetsplatsen. Få starka och friska medarbetare. Vi arrangerar företagsträning där ni får utmana varandra och er själva. Vi gör roliga varierande gruppövningar där ni får arbetar i lag och ibland individuellt. Peppa varandra och ha roligt tillsammans. Har ni bra lokaler kan vi komma till er. Annars är vi ute eller i annan lokal.

Vi kan erbjuda:

  • HIIT, intervallträning. Du maxar allt vad du orkar i 30 sekunder, vila 15 sekunder och sedan fortsätter du. Effektiv träningsmetod som ökar fettförbränningen, ämnesomsättningen och bibehåller muskelmassa.
  • Cirkelträning, korta intensiva pass. Baseras på enkla funktionella övningar som framhäver styrka, kondition, explosivitet, Balans och uthållighet.
  • Par-träning, Ni delas in i par. Tillsammans utför ni ett träningspass med hjälp av varandra. Detta är mer lekfullt och skapar bättre relationer.
  • Lagträning, ni delas in i lag där ni tävlar mot varandra i olika stationer. Vi arbetar med hela kroppen. Denna träning är ofta glädjefylld då det är mycket samarbete och teamkänsla.

Ibland överraskar våran tränare med nya spännande koncept.

Hos oss kan era medarbetare nyttja friskvårdsbidraget.

Föreläsningar

Hälsa idag är något många behöver hjälp med. Det är en grundläggande kunskap som gynnar alla. Är ni ett företag eller en förening som gärna skulle lära er mer om just hälsa. Hur ni ska tänka kring kost och träning. Många lider idag av metabola sjukdomar, stressrelaterad ohälsa, nedsättning i rörelseapparaten eller har du kanske precis fått diagnosen diabetes? Då är medicinsk träning något du behöver lära dig mer om.
Boka in oss på 1 timmes besök så berättar vi om dom fyra viktiga faktorerna kost, träning, stress och sömn eller om du vill veta mer om medicinsk träning.

Hälsoscreening

Ett enkelt sätt att få överblick på hela organisationens hälsa. Svara på ett antal frågor och gör ett antal tester för att se hur er hälsostatus ser ut idag. Se vilka som ligger i riskgrupp eller friskgrupp. På så sätt kan ni enkelt ta reda på vilka som är i behov av hälsoinsatser.
Scroll to Top