Online Coachning

  • > Skräddarsytt kost- & träningsprogram
  • > Coachning och uppföljning
  • > Videoinstruktioner för alla övningar
  • > Digital dagbok och livsmedelsdatabas
  • > Online chat med din personliga tränare

Beställ PT Online Coaching

Hur fungerar Online Coachning

Personlig träning med online-coachning bygger på att du och din coach samarbetar och tillsammans ansvarar för att nå dina resultat. Det passar dig som är beredd att ta eget ansvar för att träningspassen utförs. Det är för dig som vill göra rätt från början genom guidning av din coach och därmed undvika vanliga misstag. Ärlighet och transparens är A-O i all form av träning med coach, med online coaching är det ännu viktigare för att din coach ska kunna göra korrekta justeringar och hjälpa dig nå dina mål. Precis som med traditionell personlig träning får du skräddarsytt kost- och träningsprogram med videoinstruktioner och kontinuerlig uppföljning med din coach. Planen är anpassad för dig, enligt de uppgifter du lämnar i din hälsodeklaration.

Välj ett PT Online paket som passar dig.
 
Är du träningsvan och behöver en extra boost eller har du behov av att lösa en specifik utmaning för att komma förbi en platå? Då passar antagligen ett 8-12 veckors program.
 
Har du däremot mindre erfarenhet eller långt uppehåll sedan du senast var tränings aktiv så är antagligen dina behov av coaching större och du kan behöva ett 16 veckors program för att få till en träningsvana som består.
 
För dig med en skadebild kan Medicinsk träning vara aktuellt och i de fallen kan ett månatligt medlemskap vara lämpligt då det i förväg är svårt att veta hur lång tid en rehabilitering tar. Säg till om du har en skada så reder vi ut om det bör behandlas med Medicinsk träning eller om du kan träna normalt med hänsyn visad till skadan.

Fyll i hälsodeklaration och tränings preferenser.
Din hälsodeklaration är avgörande för att du ska kunna komma igång med ditt träningsprogram. Ju snabbare den skickas in desto snabbare kan vi komma igång resan mot dina mål. Du kommer att få uppge träningsvana, ev. relevanta sjukdomar och skador .
Under träningspreferenser anger du om du vill träna på gym, hemma eller annan träningsform. Du uppger även när, var och hur du kan träna, vilka redskap du har tillgång till alt. kan tänka dig köpa. I avsnittet kost anger du om du har allergier och vilka mat preferenser du har.

Det finns inte mycket mer att säga än att det är bara att sätta fart
 

Logga in i FitnessData och bekanta dig med de olika vyerna där du hittar dina kost- & träningsprogram, scheman och dagbok. Har du frågor så finns vi till hands och vi har även väl utbyggd dokumentation som i text och video beskriver hur systemet fungerar.

Håll koll på ditt schema och kom igång med din nya kost och träning. Glöm inte att logga dina aktiviteter och livsmedelsintag i dagboken för bästa uppföljning.

Kontinuerlig uppföljning med feedback från din personliga tränare.
Du kommer själv överens med din coach om hur ofta ni behöver talas vid och följa upp din träning. Varannan vecka eller 1 gång per månad brukar vara lämpligt.
Efter samtal med coachen kan det hända att justeringar görs i både kost och träningsprogram. Allt beror på hur dina framsteg ser ut. Det går inte att nog understryka vikten av att du är öppen med vad du stoppar i dig och hur du skött din träning. Kvaliten på din feedback och dina justeringar är helt beroende av att du kommunicerar med din PT.

Målet är en ny hållbar livsstil.
 

Ok, du har gått igenom din träningsperiod på 1-12 månader, du har nått dina träningsmål!
Hur ser du till att bibehålla din nya hälsosamma livsstil utan att behöva tänka på vad du äter eller att du måste kämpa med att hitta tid för rörelse.

För en del kommer detta sätta sig under tiden, för en del behövs fortsatt coaching innan de nya vanorna satt sig ordentligt. Då är det lämpligt att gå över till ett månatligt program med löpande coaching. Den diskussionen tar vi när vi kommer dit.

Varför Online Coachning?

- Kan vara ett bättre alternativ än traditionell personlig träning

Få hjälp och svar när det passar dig, du har tillgång till din Personliga Tränare mer än bara under ett träningspass

Då du själv tar ansvar för att utföra dina träningspass så har man som online coach mer tid över för utvärdering och justeringar som hjälper dig att effektivare nå dina mål.

Du kan bestämma när och var du vill träna för dagen utan att behöva ta hänsyn till när det finns lediga tider med din PT. 
Du har ditt kost- och träningsschema, du loggar din kost och träning i appen.

Du kan välja att gå till gymmet, träna hemma, gå till ett skönt utegym, eller blanda och kör lite av varje. Dina preferenser avgör och du kan tom ändra ditt träningsschema för att passa ihop med väder & vind eller varför inte få ett special schema för semestern.

Din Online PT är inte låst till en enda anläggning. Hitta ditt favorit gym utan att förlora din favorit PT.
Du blir inte heller endast ett medlemsnummer där du riskerar att dina träningspass baseras på vad din gymanläggning vill sälja för stunden.

image_1

Vad kan du
förvänta dig?

- Vi kan coacha dig och ge dig rätt verktyg men jobbet kan bara du själv göra!

Jag är en engagerad PT som tar mitt uppdrag på största allvar, jag kan gå över eld för att hitta sätt för dig att nå dina mål.
Du kommer aldrig känna dig ensam i din träning och inom 24h får du svar på dina frågor. Jag har en gedigen utbildning och ett kontaktnät som sprider sig ut i den absoluta eliten inom träning och hälso- relaterad forskning. Jag tvekar inte att nyttja mitt kontaktnät för att lösa de mest komplexa utmaningarna. 

Jag kan inte räkna antalet tillfällen då mina kunder brustit ut i tårar. Inte av sorg, men för att träning är frigörande och när man lyfter tungt så släpper man ibland på trycket. Utöver det så kommer du känna både glädje och förbannelse över din träning och dina resultat, det är naturligt och det är då jag finns där för dig så att du inte tappar sikte på målet.

Du kommer uppnå fantastiska resultat, du kommer känna dig starkare och du kommer må bättre i både kropp och själ - OM du följer det kost- och träningsschema du fått. Och framförallt om du tillåter dig att bli coachad, lyssnar och tar till dig av det jag som din PT säger. Det betyder att du ibland behöver gå ur din comfort zone och testa nya saker. Det betyder också att du behöver vara öppen med vad du faktiskt stoppar i dig och hur du skött din träning.

image_1

Beställ PT Online Coaching

Allt detta ingår i PT Online

Träningsprogram

Träningsschema med rörliga animationer och tydliga instruktioner med set, rep och vilotider.

Recept- och Livsmedelsdatabas

Receptsamlingen innehåller utvalda recept som är näringsberäknade och testlagade. Du kan också lägga till dina egna favoritrecept med hjälp av en smart livsmedelsdatabas automatiskt räknar ut måltidsvärde.

Motionsschema

Motionsscheman som är lätta att följa och anpassa och ändra efter behov och vardagspussel. Hinner du inte träna så kör en rejäl dammsugning och registrera detta som motion. 

Måltidsschema

Macrobaserade måltidsscheman som är lätta att följa och anpassa och ändra efter behov och föredragen kost och rekommenderade intag.

Motionsdagbok

Motionsdagboken är enkel och användarvänlig. Du registrerar enkelt både träning och rörelse från vardagssysslor i mobil, surfplatta eller dator.

Kostdagbok

Kostdagboken är enkel och användarvänlig. Du registrerar enkelt måltider direkt från måltidsschema och egna intag via mobil, surfplatta eller dator.

Kommunikation

Chatta direkt med din PT, bli peppad, få tips och håll avstämningar via onlinemöte med jämna mellanrum.

Beställ PT Online Coaching

Scroll to Top